Kocaeli sosyal medyada zirvede

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Medyada Zirvede

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sosyal medyadaki başarısını 2024 yılında Türkiye genelindeki büyükşehir belediyeleri arasında birinci sıraya yerleşerek bir kez daha kanıtladı.

Etik iletişim stratejisi sayesinde Kocaeli Büyükşehir, Ankara ve İstanbul gibi büyükşehirleri geride bırakarak liderliği ele geçirdi. Bağımsız analiz platformu BoomSocial’ın verilerine göre etkileşim oranında zirveye ulaştı.

2024’ün Sosyal Medya Şampiyonu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, BoomSocial’ın raporuna göre Facebook, Instagram, YouTube ve eski Twitter platformlarında toplam 2 milyon 821 bin 826 beğeni alarak Türkiye genelinde zirveye yerleşti.

Etkili İletişimin Gücü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sosyal medyayı etkili bir iletişim aracı olarak kullanarak toplumsal farkındalık yarattı. Çevre, şehircilik, etkinlik duyuruları ve belediye hizmetlerine yönelik içerikler geniş kitlelerin ilgisini çekti.

Kocaeli’nin Dijital Tanıtımına Katkı

Belediye, sosyal medya üzerinden yaptığı proje tanıtımları ve etkinlik canlı yayınlarıyla Kocaeli’nin dijital tanıtımına büyük katkı sağladı. Bu içerikler sadece Kocaeli’de yaşayanlar için değil, Türkiye genelindeki takipçiler için de ilgi odağı oldu.

Türkiye’nin Sosyal Medya Liderleri

BoomSocial’ın 2024 sıralamasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi birinci, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ikinci, Ankara Büyükşehir Belediyesi üçüncü sırada yer aldı. Diyarbakır ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyeleri ise dördüncü ve beşinci sırayı aldı. Tüm sosyal platformlarda @KOCAELIBLD kullanıcı adıyla aktif bir şekilde takip edilen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu başarısıyla dijital dünyada örnek bir model haline geldi.

Related Posts

AKP’li Metiner: Dağdan gelen bu ülkenin evlatlarını bağrımıza basacağız

AKP’li Metiner, “Düz ovada siyaset yapmalarının önündeki bütün engelleri kaldıracağız. Kim nasıl anlıyorsa anlasın. Cesaret budur ya. Büyük bir Türkiye’yi inşa edeceksek bu cesaretle konuşacağız.” ifadelerini kullandı.

Sovyet uzay aracı dünyaya düştü

Rusya Federal Uzay Ajansı (Roscosmos), 1972’de Venüs’ü keşif için uzaya fırlatılan Kosmos-482 adlı uzay aracının Hint Okyanusu’na düştüğünü bildirdi.

CHP’den Van’da tarihi miting… Özgür Özel’den, PKK’nin ‘fesih kongresine’ dair ilk açıklama: Terörsüz Türkiye’ye ‘evet’ diyoruz, silahların bırakılmasını bekliyoruz!

CHP’nin “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinglerinin bugünkü adresi Van. CHP lideri Özel, sabah saatlerinde “Önemli mesajlarımız olacak” diyerek Van mitingini işaret etmişti. Özel’in, terör örgütü PKK’nin dünkü “fesih kongresi” duyurusunun ardından vereceği mesajlar merak ediliyor.

Fath-360’lar yola çıkıyor: İran’dan Rusya’ya can suyu

İran’ın 120 kilometre menzile sahip Fath-360’ları, Rusya-Ukrayna Savaşı’nda kullanılacak yeni silahlar olacak.

Ukrayna’yı işgale devam eden Rusya ne durumda? Ortalığı karıştıracak iddia geldi

Savaşın gölgesinde 80. Zafer Günü Kutlamalarına hazırlanan Rusya’nın sahadaki kayıpları Kremlin’in askeri vitrinini zayıflatmış durumda. İngiliz gazetesi The Economist, Rusya’nın geçit yaptıracak kadar bile tankı kalmadığını iddia etti. Eski …

CHP’li Murat Emir: Fahrettin Koca 12 yılda 12 hastane yaptırdı, tümü teşvikli ve kamu arazileri üzerinde!

CHP’li Murat Emir: Fahrettin Koca 12 yılda 12 hastane yaptırdı, tümü teşvikli ve kamu arazileri üzerinde!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir