ABD’nin Florida eyaletinde timsah saldırısına uğrayan kadın hayatını kaybetti

Florida’da Gerçekleşen Timsah Saldırısı Hakkında Şok Eden Ayrıntılar

Florida Balık ve Yaban Hayatı Koruma Komisyonu yetkililerine göre, son olay Tiger Creek Deresi ile Lake Kissimmee Gölü’nün kesişim noktasında meydana geldi.

Olayın kurbanı Cynthia Diekema, eşiyle birlikte kanoyla su üzerinde ilerlerken beklenmedik bir saldırıya maruz kaldı. Dev timsah, kanoyu devirerek çifte saldırdı ve Diekema’yı su altına çekti.

Yapılan açıklamalara göre, Diekema’nın eşi müdahale etmeye çalışsa da başarılı olamadı ve timsahın kadını su altına çektiği bildirildi.

Olayın ardından bölgeye giden ekipler, iki timsahı yakalayarak Diekema’nın cesedini sudan çıkardı. Florida’da timsah nüfusunun 1 milyonun üzerinde olduğu ve her yıl ortalama sekiz timsah saldırısının yaşandığı belirtiliyor.

Related Posts

Trump’tan İran’a nükleer anlaşma teklifi

Trump’tan İran’a nükleer anlaşma teklifi

Almanya’da spor uçağı konut terasına düştü: 2 kişi hayatını kaybetti

Almanya’nın Kuzey Ren-Vestfalya (NRW) eyaletinde, Mönchengladbach kenti yakınlarında küçük bir spor uçağı bir konutun terasına çarparak düştü. Kazada, biri pilot olmak üzere iki kişi yaşamını yitirdi. Olayın ardından çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Japonya’da 6.1 büyüklüğünde deprem

Japonya’nın Hokkaido eyaletine bağlı Kushiro kıyılarında 6.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Elif’in sır ölümü! Sosyal medyadan son paylaşımı dikkat çekti

Zonguldak’ta, gece evinin balkonundan düşen Elif Atalay’ın sabah saatlerinde komşuları tarafından cansız bedeni bulundu. Polis, olaya ilişkin inceleme başlattı.

MHP’li vekil canlı yayında AKP’li başkana sert sözlerle yüklendi: ‘Adnan Oktar ve kedicikleri gibi…’

MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, katıldığı yerel bir televizyon kanalında AKP’li Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’e sert ifadelerle yüklendi. Şanlıtürk “Sosyal medyada Adnan Oktar’ın kedicikleri gibi ‘Çok iyi yaptık, çok güzel’ videoları paylaşılıyor. Kamunun parasıyla gazetelere ısmarlama haber yaptırmayı bırakın” dedi.

Özgür Çelik hakkında düzenlenen iddianame kabul edildi: 15,5 yıla kadar hapis cezası ve siyasi yasak isteniyor

Özgür Çelik hakkında düzenlenen iddianame kabul edildi: 15,5 yıla kadar hapis cezası ve siyasi yasak isteniyor