Kontrolden çıkan kamyonet faciaya neden oldu: 2 ölü

Korkunç Kaza Karacabey’de Meydana Geldi

Şok eden kaza, Karacabey ilçesinde Uluabat Mahallesinde gerçekleşti. Mehmet İraz (42) tarafından kullanılan 35 KRB 42 plakalı kamyonet, kontrolü kaybederek yol kenarında park halinde bulunan 10 UC 145 plakalı çekici ve 10 AJS 968 plakalı römorka arkadan çarptı.

2 Kişi Hayatını Kaybetti

Olayın ardından çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine itfaiye, jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, kamyonette sıkışan sürücü Mehmet İraz ve araçta bulunan Muhammet Rehvani’nin (29) hayatını kaybettiğini belirledi.

İtfaiye ekipleri tarafından kamyonetten çıkarılan 2 kişinin cansız bedeni, Karacabey Devlet Hastanesi’nin morguna götürüldü. Kazaya dair güvenlik kamerası görüntülerinin incelendiği belirtildi ve soruşturma başlatıldı.

Related Posts

Vietnam’da sel felaketi: 8 kişi can verdi

Vietnam’da meydana gelen sel felaketinde 8 kişi hayatını kaybetti.

İskenderun’da şehit olan 2 er için korkunç iddia: 4 saat güneşte mi bırakıldılar?

İskenderun’daki Er Eğitim Alayı’nda sıvı kaybı nedeniyle hayatını kaybeden askerler için korkunç bir iddia ortaya atıldı. CHP’li Yankı Bağcıoğlu, şehit olan Halit Karaman ve Semih Erdoğan için ‘4 saat güneşin altında tutulmuşlar’ dedi.

Son dakika… Bakan Yerlikaya duyurdu: Ehliyet yenileme süresi uzatıldı

Son dakika haberi… İçişleri Bakanı Yerlikaya, eski tip sürücü belgelerinin yenileme süresinin üç ay süreyle uzatıldığını duyurdu.

Türkiye’nin ilk Jandarma Generali: Gülden Paşa…

Gülden Mat Şakir, 30 Temmuz 2025 tarihli Resmî Gazete kararıyla tuğgeneralliğe terfi etti. Türk Jandarma tarihinde il jandarma
komutanı olan ilk kadın subay oldu.

Kuzey Marmara’da feci kaza: Anne öldü, eşi ve çocukları yaralı

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde feci bir kaza meydana geldi. Takla atan otomobilde anne öldü, eşi ve çocukları yaralandı.

MGK bildirisinde ‘terörsüz Türkiye’ ve ‘Suriye’ vurgusu: Her türlü bölücü, yıkıcı ve ayrılıkçı faaliyet engellenmeli

MGK bildirisinde ‘terörsüz Türkiye’ ve ‘Suriye’ vurgusu: Her türlü bölücü, yıkıcı ve ayrılıkçı faaliyet engellenmeli