AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ercan, Kars’ta konuştu Açıklaması

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Tuğba Işık Ercan, “Terörsüz Türkiye sürecimizde şehit ailelerimize bir mektubumuzu vereceğiz. Kapı kapı sadece şehit ve gazi ailelerimizi değil, diğer vatandaşlarımıza da Sayın Cumhurbaşkanı’mızın iletmek istediği mektup var. Bu iletmek istediğimiz, ileteceğimiz mektuplarımıza inşallah Kars’ımızdan başlayacağız.” dedi.

Ercan, Aynalı Köşk’te düzenlenen “AK Parti Kars Kadın Kolları Danışma Meclisi Toplantısı”nda yaptığı konuşmada, 14 Ağustos’ta AK Parti’nin kuruluş yıl dönümünü kutlayacaklarını söyledi.

AK Parti’yle birlikte 24 yılda Türkiye’de çağ açıp çağ kapattıklarını dile getiren Ercan, “24 yıldır Türkiye’de, güzel ülkemizde belki 100-150 yıllık daha fazla icraatlar gerçekleştirdik. AK Parti hükümetleri bir yandan gönüllere dokunup bir yandan gönüller yaparken diğer yandan yollar yaptı köprüler yaptı, İHA’lar, SiHA’lar yaptı. Hamdolsun bugün savunma sanayisinde dünyanın bir numaralı ülkesi haline gelmeye hazırız.” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şehit yakınları, gazi ve yakınlarına “Terörsüz Türkiye” hedefine ilişkin mektubunu Kars’ta ailelere teslim edeceklerini anlatan Ercan, şunları kaydetti:

“Terörsüz Türkiye sürecimizde şehit ailelerimize bir mektubumuzu vereceğiz. Kapı kapı sadece şehit ve gazi ailelerimizi değil, diğer vatandaşlarımıza da Sayın Cumhurbaşkanı’mızın iletmek istediği mektup var. Bu iletmek istediğimiz, ileteceğimiz mektuplarımıza inşallah Kars’ımızdan başlayacağız. AK Parti Kadın Kolları olarak başlatıyoruz. Sizlerle hem Cumhurbaşkanı’mızın selamlarını ileterek bu mektupları dağıtacağız. Gönüllere gireceğiz. Çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız.”

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, AK Parti İl Başkanı Muammer Sancar, AK Parti Kars Kadın Kolları Başkanı Zelal Sara’nın da katıldığı toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.

Related Posts

Trump tek sözü ile fiyatları katladı: Büyük umudu, piyasaları salladı

ABD Başkanı Donald Trump, Pazartesi günü Çin’in Amerikalı çiftçilerden soya fasulyesi siparişlerini “hızla dört katına çıkarmasını” umduğunu belirtti. Trump bu hamleyi, Pekin’in Washington ile olan ticaret açığını azaltmanın bir yolu olarak …

Şarkışla’da Kaza: 6 Yaralı

Sivas’ın Şarkışla ilçesinde kamyonet ile otomobil çarpıştı, 3’ü çocuk 6 kişi yaralandı.

Fenerbahçe’ye Feyenoord maçı öncesi iyi haber

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanş maçında yarın Hollanda’nın Feyenoord ekibiyle sahasında karşılaşacak. Fenerbahçe’ye kritik maç öncesi iyi bir haber geldi. Sakatlığı sebebiyle ilk maçta kadroya alınmayan Brezilyalı oyuncu Anderson Talisca yarın forma giyebilecek durumda.

Marmara’da müsilaja karşı biyolojik savunma

Marmara Denizi’nde müsilajla mücadele için ÇAYIR-İZ ve PİNA-İZ projeleri başlatıldı. Bu kapsamda 8 istasyonda deniz çayırları, 7 istasyonda pina midyeleri izlenecek.

Yangınlar Kontrol Altına Alındı

Bakan Yumaklı, Çanakkale’deki orman yangınlarının tamamen kontrol altına alındığını açıkladı.

Bakan Şimşek’in ağabeyi hayatını kaybetti

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek’in ağabeyi Nazmi Şimşek 80 yaşında hayatını kaybetti.