Adana’da 15 Yaşındaki Çocuğa Şiddet

MARKET SAHİBİ AÇIKLAMA YAPTI

Adana’da gece bekçisi K.K.’nin darbettiği A.G.’nin (15) dayısı ve işletme sahibi Ramazan Gündeş, yaşananları anlattı. K.K.’nin düzenli müşterisi olduğunu söyleyen Gündeş, “Dün tıraş olmaya gitmiştim, dükkana geldiğimde yeğenim üzgündü. Kendisine ne olduğunu sorduğumda olayı bana anlattı. Dükkanı marul siparişi vermek için arıyor, sonra yeğenim marulu teslim ettikten sonra tekrar onu arayıp marulu beğenmediğini söylüyor ve 15 yaşındaki yeğenimle tartışmaya başlıyor. ‘Seni oraya gelip döverim, basarım’ gibisinden konuşmaya başlıyor. Yeğenim ise karşılık verince, dükkana gelip yeğenimi darbetti” dedi.

‘KOLLUK KUVVETLERİ BİZE BÖYLE DAVRANIRSA KİME GÜVENECEĞİZ’

Çocuğa bu şekilde davranılmasının yanlış olduğunu kaydeden Gündeş, “Biz kolluk kuvvetimize sırtımızı dayadık. Onlar bize böyle davranırsa biz kime güveneceğiz? Dün hastaneye gidip darp raporu aldık, sonrasında ise polis merkezine gidip şikayetçi olduk. Biz bu olayın sonuna kadar arkasındayız. Bu benim yeğenimin başına geldi, başkasının da başına gelebilir. Ufacık tartışmanın ardından küçük çocuğu öldürür gibi saldırmasına gerek yoktu. 15 yaşındaki çocuğa böyle saldıracak derecede gözü dönen canilerin memurluk yapmasına karşıyım. O videoyu izleyin, eğer yüreğiniz dayanıyorsa şikayet etmekten vazgeçeceğim. Kasıla kasıla gelip 15 yaşındaki çocuğa bu şekilde saldırılmaz. Yetkililerden gerekeni yapmalarını istiyoruz” diye konuştu.

Öte yandan, olaydan sonra K.K.’nin Ramazan Gündeş’e, “İstediğin yere şikayet edebilirsin. Şikayetçi olursan, ‘Marketimde sigortasız, yaşı küçük çocuk çalıştırıyorum’ diyerek belirtmeyi unutma. Ben bir kere bile kafasına, yüzüne vurmadım, koluna bir kere vurdum” diye mesaj gönderdiği belirtildi.

Yusuf YILDIZ-Yaşar SERİNTÜRK/ADANA,

Related Posts

Amerikan F-35’leri Çin’in kapısına yığılıyor

ABD, İngiltere ve Japonya’nın Batı Pasifik’te gerçekleştirdiği ortak tatbikatta, F-35 savaş uçakları dört uçak gemisinden eş zamanlı operasyon yaptı.

AKP’li Mehmet Metiner’den süreç yorgunluğu: Köşe yazarlığını bıraktı

AKP’li eski milletvekili Mehmet Metiner, iktidara yakın kimliği ile bilinen Yeni Şafak gazetesindeki köşe yazarlığına ara vereceğini duyurdu. Metiner, son zamanlarda ‘Türk-Türkiyeli’ tartışması üzerine gündeme gelmişti.

Gazze’de 6 gazetecinin öldüğü İsrail saldırısı hakkında UCM’ye başvuruldu

Hind Receb Vakfı’nın yaptığı açıklamada, Filistinli eş-Şerif ve diğer gazetecilerin İsrail’in düzenlediği saldırıda şehit olmalarının ardından Uluslararası Ceza Mahkemesi’ne başvuruda bulundu. Vakıf bu saldırının “Daha geniş bir soykırımın parçası” olduğunu ifade etti.

TÜİK yarın Türkiye nüfusunu açıklayacak

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) yarın Türkiye geneli “Dönemlik Nüfus İstatistikleri” sonuçlarını açıklayacağını duyurdu.

Trump evsizlere savaş açtı: Başkente orduyu çağırdı

ABD Başkanı Donald Trump, başkent Washington’da, verilerin aksini göstermesine karşın, suçların çok arttığını ve her yerde evsiz olduğunu söyledi. Evsizlere derhal şehri terk etme çağrısı yapan ABD Başkanı, bu süreç için açıkladığı plan kapsamında …

Samsun’da Kaçak Kazı Operasyonu

Jandarma, Samsun Ayvacık’ta define arayan 3 kişiyi suçüstü yakaladı. Soruşturma devam ediyor.