Baba Kız Boğulma Tehlikesi Geçirdi, Baba Hayatını Kaybetti

Ordu’da Kahramanca Kurtarma Girişimi Sonuçsuz Kaldı: Baba Hayatını Kaybetti, Kızı Tedavi Altında

Ordu’da, denizde boğulma tehlikesi geçiren kızı Feride Ceren Ayazoğlu’nu (36) kurtarmaya çalışan Recep Ayazoğlu (60) da boğulma tehlikesi geçirdi ve hayatını kaybetti. Kızı Feride Ceren Ayazoğlu’nun ise tedavisi devam ediyor.

Olay, Fatsa ilçesi Bolaman Mahallesi sahilinde saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Serinlemek için denize giren Feride Ceren Ayazoğlu, bir süre sonra suda çırpınmaya başladı. Durumu fark eden babası Recep Ayazoğlu, hemen suya atlayarak kızını kurtarmak için çaba sarf etti. Ancak boğulma tehlikesi geçiren baba ve kızı, çevredeki vatandaşlar tarafından sudan çıkarıldı. Sağlık ve jandarma ekipleri ihbar üzerine olay yerine sevk edildi.

Baba ve kızı, sağlık ekiplerinin ambulans müdahalesi sonrasında Fatsa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ne yazık ki, Recep Ayazoğlu hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Feride Ceren Ayazoğlu ise halen hastanede tedavi altında tutulmaktadır. Olayla ilgili başlatılan inceleme devam etmektedir.

Related Posts

Gelecek Partisi’nde çifte istifa

İstanbul milletvekilleri Selim Temurci ve İsa Mesih Şahin, Gelecek Partisi’nden istifa ettiklerini duyurdu.

Aliyev’den Ukraynalılara Destek Mesajı

Aliyev, Ukraynalılara işgali kabullenmemeleri gerektiğini vurguladı, Zengezur Koridoru’nu anlattı.

Kuzeyin Oğlu Volkan Konak Bu Akşam!

Volkan Konak, Ekin Uzunlar ve diğer konuklarla müzik ziyafeti sunacak. Saat 20.00’de Kanal D’de.

Marketlerde satılan patates ürünleri raflardan toplatıldı!

Belçika’da süpermarketlerde satılan iki patates sağlık açısından riskli olması nedeniyle raflardan toplatıldı.

Kocaeli’de Çocuklara Ücretsiz Binicilik Eğitimi Verildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ücretsiz binicilik eğitimlerinde 130 çocuk, at sevgisini öğrenerek sertifikalarını aldı. Dört hafta süren eğitimlerde çocuklar, at bakımı ve biniş teknikleri öğrenirken hayvan sevgisi de pekiştirildi.

Özgür Özel: Ferdi’nin emaneti Nehir baba mesleği için gerekli puanı aldı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Nehir Zeyrek’in sınav sonucunu “Hepimizin gözü aydın” notuyla paylaştı.