Bayburt-Gümüşhane yolunda otobüs kaza yaparak durdu

Geçit Köyü’nde Karlı Hava Kazaya Neden Oldu!

Bayburt-Gümüşhane kara yolunda meydana gelen kaza, dün saat 20.00 sularında yaşandı. Erzurum-Trabzon seferini yapan Ali Osman Ulusoy firmasına ait yolcu otobüsü, kar yağışı sebebiyle kayganlaşan yolda istinat duvarına çarpıp durabildi. Kaza sonucunda otobüsün birçok camı kırıldı ve araçtan 5’i çocuk 14 kişi yaralandı. Olay yerine ihbar üzerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı ve ardından Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne sevk edildiler. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Diğer yolcular ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı ve farklı bir otobüsle seyahatlerine devam ettiler. Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastaneye giderek yaralıları ziyaret etti ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Baruş, 14 yaralının tedavilerinin kısa sürede tamamlanarak taburcu edileceğini belirtti.

Diğer Yolcular Tarafından Cep Telefonuyla Kaydedilen Panik Anları!

Olay sonrasında otobüste yaşanan panik anlar, yolcular tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, otobüsün koridoru ve koltukları cam parçalarıyla dolarken çocukların ağladığı anlar yer aldı.

Related Posts

Trump’tan İran’a nükleer anlaşma teklifi

Trump’tan İran’a nükleer anlaşma teklifi

Almanya’da spor uçağı konut terasına düştü: 2 kişi hayatını kaybetti

Almanya’nın Kuzey Ren-Vestfalya (NRW) eyaletinde, Mönchengladbach kenti yakınlarında küçük bir spor uçağı bir konutun terasına çarparak düştü. Kazada, biri pilot olmak üzere iki kişi yaşamını yitirdi. Olayın ardından çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Japonya’da 6.1 büyüklüğünde deprem

Japonya’nın Hokkaido eyaletine bağlı Kushiro kıyılarında 6.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Elif’in sır ölümü! Sosyal medyadan son paylaşımı dikkat çekti

Zonguldak’ta, gece evinin balkonundan düşen Elif Atalay’ın sabah saatlerinde komşuları tarafından cansız bedeni bulundu. Polis, olaya ilişkin inceleme başlattı.

MHP’li vekil canlı yayında AKP’li başkana sert sözlerle yüklendi: ‘Adnan Oktar ve kedicikleri gibi…’

MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, katıldığı yerel bir televizyon kanalında AKP’li Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’e sert ifadelerle yüklendi. Şanlıtürk “Sosyal medyada Adnan Oktar’ın kedicikleri gibi ‘Çok iyi yaptık, çok güzel’ videoları paylaşılıyor. Kamunun parasıyla gazetelere ısmarlama haber yaptırmayı bırakın” dedi.

Özgür Çelik hakkında düzenlenen iddianame kabul edildi: 15,5 yıla kadar hapis cezası ve siyasi yasak isteniyor

Özgür Çelik hakkında düzenlenen iddianame kabul edildi: 15,5 yıla kadar hapis cezası ve siyasi yasak isteniyor