Fenerbahçe – Galatasaray derbisinde ortalık karıştı! Maç durdu, hakemler orta sahaya geldi

Türkiye Kupası’nın çeyrek finalinde Fenerbahçe, Galatasaray’ı konuk etti. Dev derbinin 84’üncü dakikasında yaşananlar dikkat çekti.

Fenerbahçe ceza sahasına yakın bölümde Victor Osimhen, Mert Müldür ile girdiği ikili mücadele sonrası yerde kaldı. Victor Osimhen bu pozisyonda faul bekledi.

Victor Osimhen ile Mert Müldür arasında tansiyon bu sırada yükseldi. Mert Müldür ile Osimhen arasında yaşanan tartışmada Skriniar araya girmeye çalıştı.

Yaşanan tartışma sırasında diğer futbolcular da o bölgeye geldi. Fenerbahçe’de ısınan İrfan Can Kahveci de sahaya daldı ve Osimhen’i o bölgeden uzaklaştırmak istedi.

Yaşanan tartışma sonrası Cihan Aydın, Victor Osimhen ve Skriniar’a sarı kart gösterdi. Fenerbahçe’de İrfan Can Kahveci de sarı kart gördü.

Bu sırada Galatasaray’da oyundan çıkan Victor Osimhen’in jestleri devam etti. Victor Osimhen kenara gelirken Barış Alper Yılmaz taç çizgisine yakın bölümden oyundan çıkmak istedi.

Barış Alper Yılmaz taç çizgisine yakınken tribünden yabancı maddeler atıldı. Bu sırada yaşanan tartışma çok büyüdü.

Maç devam ederken güvenlik güçleri oyun alanı içine girdi. Kadıköy’de dev derbide yaşanan olaylar nedeniyle oyun durdu.

Olayların sona ermesi sonrası Galatasaray’da Kerem Demirbay ve Barış Alper Yılmaz kırmızı kart gördü. Fenerbahçe’de ise Çağlar Söyüncü kırmızı kart gördü. Fenerbahçe’de yardımcı antrenör Salvatore Foti de kırmızı kartla cezalandırıldı.

Related Posts

CHP’li Gül Çiftci: ‘Yeni Şafak yazarı İbrahim Karagül hakkında suç duyurusunda bulunulacak’

İktidara yakınlığıyla bilinen Yenişafak’ın yazarı İbrahim Karagül’ün Özgür Özel’e yönelik saldırı sonrası yaptığı paylaşım hakkında suç duyurusunda bulunulacak.

Selçuk Bayraktar: “Bizler asla durmayacağız”

Baykar Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, “Bir kez daha ilan ediyoruz; bizler asla durmayacağız. Gökyüzünü vatan bilenlerle birlikte daha da yükseğe, daha da ileriye gideceğiz.” dedi.

Otomobilin motor bölümüne sıkışan yavru kedi kurtarıldı

Mardin’in Artuklu ilçesinde bir otomobilin motor bölümüne sıkışan yavru kedi, itfaiye ekiplerinin titiz çalışması sonucu kurtarıldı.

Kardeşi Ali Önder açıkladı: İşte Sırrı Süreyya Önder’in siyasete girme sebebi…

Sırrı Süreyya Önder’in kardeşi Ali Önder, AKM’de yapılan anma töreninde ağabeyinin ülkedeki terör ortamının son bulmasına yardım için siyasete atıldığını açıkladı. Ali Önder “‘Hiçbir malım mülküm yok. Ceren’e yaşanılabilir bir ülke bırakmak istiyorum’ diyordu. Siyasete giriş gerekçesi bu oldu. Kendisi burada olsaydı ‘sevene de sövene de selam olsun’ derdi” diye konuştu.

Aksaray’da kaza: Otomobil takla attı burnu bile kanamadı

Aksaray’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil takla atarak yan devrilirken, sürücü hurdaya dönen araçtan burnu bile kanamadan kurtuldu.

Freni boşalan otomobil trafik ışıklarında bekleyen araca çarptı: 5 yaralı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde freni boşalan otomobil, trafik ışıklarında bekleyen otomobile arkadan çarptı. Kazada 5 kişi yaralandı.