İskenderun’da şehit olan 2 er için korkunç iddia: 4 saat güneşte mi bırakıldılar?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu: “Askerlerin Ölümünde İhlaller Var”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, Iskenderun’daki Er Eğitim Alayı’nda sıvı kaybı nedeniyle hayatını kaybeden askerler Hayrullah Halit Karaman ve Semih Erdoğan’ın durumuna ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Iskenderun Devlet Hastanesi’nde tedavi gören askerleri ziyaret eden Bağcıoğlu, “İki veya üç asker birlikten firar ediyor. İkisi yakalanıyor. Bir astsubay başçavuş ceza vererek birinci tabur birinci bölüğü dört saat güneş altında tutuyor. Su içmelerine izin verilmiyor, kısıtlanıyor. Sonuç olarak bayılmalar başlıyor” şeklinde konuştu. Milli Savunma Bakanlığı ise askerlerin ölümü ve zehirlenme olayıyla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve sonucun önümüzdeki hafta açıklanacağını belirtti.

Related Posts

Vietnam’da sel felaketi: 8 kişi can verdi

Vietnam’da meydana gelen sel felaketinde 8 kişi hayatını kaybetti.

Son dakika… Bakan Yerlikaya duyurdu: Ehliyet yenileme süresi uzatıldı

Son dakika haberi… İçişleri Bakanı Yerlikaya, eski tip sürücü belgelerinin yenileme süresinin üç ay süreyle uzatıldığını duyurdu.

Türkiye’nin ilk Jandarma Generali: Gülden Paşa…

Gülden Mat Şakir, 30 Temmuz 2025 tarihli Resmî Gazete kararıyla tuğgeneralliğe terfi etti. Türk Jandarma tarihinde il jandarma
komutanı olan ilk kadın subay oldu.

Kuzey Marmara’da feci kaza: Anne öldü, eşi ve çocukları yaralı

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde feci bir kaza meydana geldi. Takla atan otomobilde anne öldü, eşi ve çocukları yaralandı.

MGK bildirisinde ‘terörsüz Türkiye’ ve ‘Suriye’ vurgusu: Her türlü bölücü, yıkıcı ve ayrılıkçı faaliyet engellenmeli

MGK bildirisinde ‘terörsüz Türkiye’ ve ‘Suriye’ vurgusu: Her türlü bölücü, yıkıcı ve ayrılıkçı faaliyet engellenmeli

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy’dan İsmail Kahraman’a nezaket ziyareti

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Başkanvekili İsmail Kahraman’ı ziyaret etti. Görüşmede kültür ve sanat politikaları üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Kahraman, Refah-Yol Hükümetinde Kültür Bakanı olarak görev yapmıştı.