KASKİ’den içme suyuna güçlü yatırım

KAYSERİ (İGFA) – Kayseri’nin tamamında altyapı hizmetlerini eşit şekilde sürdürmeye gayret eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, 2024 yılında da merkez, ilçe ayrımı gözetmeksizin çalışmalarını hız kesmeden sürdürdü. Bu kapsamda çözüm odaklı projeler ile sorunsuz altyapı ağı oluşturularak insan sağlığı ve temiz içme suyu sürekliliği sağlanmış oldu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “sağlam altyapı sağlam gelecek” hedefiyle 2024 yılında yatırımlara ivme kazandırıldığını belirterek, “Güçlü yatırımlar ile güçlü yarınlara koşuyoruz” dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin tüm birimler ile kusursuz hizmet noktasında özverili bir şekilde çalıştığını aktaran Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç şunları aktardı: “KASKİ’mizin gelecek nesillere yönelik yaptığı dev yatırımlarla Kayseri’miz altyapıda her zaman örnek gösterilen kentler arasında yer almayı başarmıştır. İnşallah bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz. İçme suyunun 7/24 kontrol altında tutulması ile merkez ve ilçelerde musluktan akan suyun memba kalitesinde olma özelliği korunacaktır.

Vatandaşlarımıza kesintisiz ve kaliteli içme suyu temininin yanı sıra, atık suların çevreye zarar vermeden bertaraf edilmesi sağlanıyor. Dolayısıyla altyapı kavramına giren tüm konularda vatandaşımızın mağdur edilmemesi için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Kayseri’mizin tamamında vatandaşlarımızın en temel ihtiyacı olan içme suyunu sorunsuz şekilde ulaştırmak için gayret gösteriyoruz. Bu kapsamda geride bıraktığımız 2024 yılında merkez ve ilçelerimizde olmak üzere 24 milyon 274 bin TL maliyet ile toplam 26 adet içme suyu deposu imalatı gerçekleştirildi. Yapılan her şey memleketimizin güzel insanlarının daha ferah ortamlarda yaşamalarına olanak sağlamak için yapılıyor. Yatırımlarımızı 2025 yılında da aynı kararlılıkla sürdürerek Kayseri’mizi daha da yaşanabilir yapma hedefiyle yolumuza devam edeceğiz.”

Related Posts

ABD ve Almanya’dan İsrail’e dev destek: 14 uçak ülkeye ulaştı

İsrail Savunma Bakanlığı, ABD ile Almanya’dan askeri malzeme yüklü 14 yeni askeri kargo uçağının ülkeye ulaştığını duyurdu.

Özgür Özel’den Müsavat Dervişoğlu’na yanıt

Silivri Cezaevi’nde geçtiğimiz günlerde tahliye edilen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ CHP’yi ziyaret etti.

İstanbul’da estetik faciası: Ünlü fenomen hayatını kaybetti…Hayalleri kabusa döndü

Mozambikli sanatçı Elgar Sueia ve eşi Ana Bárbara Buhr Buldrini, reklam anlaşması ve balayı için İstanbul’a geldi. Ancak genç kadın geçirdiği estetik operasyon sonrası yaşamını yitirdi.

Japonya’da 6,1’lik deprem: Sığ derinlikte meydana geldi

Japonya’nın kuzeyindeki Hokkaido eyaleti açıklarında 6,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi.

İsrailli eski futbolcudan Türkiye için skandal benzetme! Canlı yayındaki küstah yorum ortalığı karıştırdı…

Dün İsrailli eski bir futbolcu olan Eyal Berkovic, skandal sözlerde bulundu. Berkovic, İran-İsrail arasındaki gerilimle ilgili değerlendirmede, futbol turnuvası benzetmesi dikkat çekti. Berkovic, “Hamas’la çeyrek final, İran’la yarı final oynadık ve …

ABD’li bakan hastaneye kaldırıldı

ABD İç Güvenlik Bakanı Kristi Noem’in ambulans ile hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Noem’in alerjik reaksiyon geçirdiği ifade edildi.