Kendisini polis olarak tanıttı, 50 güvenlik kamerası izlenerek yakalandı

Bursa’da Polis Kılığına Girip Dolandırıcılık Yapan Şahıs Yakalandı

Bursa’da bir kişiyi arayarak kendisini polis olarak tanıtan ve kardeşinin kaçırıldığını söyleyerek 8 bin dolar, 8 bin Euro ve ziynet eşyalarını dolandıran E.K., 50 güvenlik kamerasının kaydı sayesinde yakalanıp tutuklandı.

Olay, dün Nilüfer ilçesinde meydana geldi. Z.M.M., polis merkezine giderek bir kişinin kendisini arayarak polis olduğunu ve kardeşinin kaçırıldığını iddia ederek dolandırdığını belirtti.

Şikayet üzerine Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. 50 kamera görüntüsü incelenerek şüphelinin kimliği tespit edildi. E.K., İstanbul’da yakalanarak gözaltına alındı.

Şahsın üzerinde yapılan aramada dolandırdığı paralar ile ziynet eşyaları ele geçirildi. Bursa’ya getirilen E.K., emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi ve tutuklandı. (DHA)

Related Posts

BM’den Afganların ülkesine zorla gönderilmesinin ‘acilen durdurulması’ çağrısı

BM İnsan Hakları Yüksek Komiserliği Afganların ülkelerine geri gönderilmesine ilişkin yazılı açıklama yaptı. Açıklamada Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Yüksek Komiseri Volker Türk’ün de ifadelerine yer verildi. Türk, “Bölgedeki ülkeler, Afganistan’a geri dönüşlerin gönüllü, güvenli, onurlu ve uluslararası hukuka uygun olmasını sağlamalıdır.” ifadelerini kullandı.

54. Deniz Kuvvetleri Kupası Tamamlandı

Deniz Kuvvetleri Kupası Yat Yarışı, Göcek’te ödül töreniyle sona erdi. Dereceye girenler ödüllerini aldı.

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımına İki Yeni İmza

Hande Baladın ve Helin Kayıkçı, Fenerbahçe ile sözleşme imzaladı. Taraflar, başarı hedeflediklerini vurguladı.

Meclis kürsüsüne neden çıplak ayakla çıktı?

CHP Ankara Milletvekili Semra Dinçer, zeytinlik alanların madenciliğe açılmasını öngören düzenlemeye karşı tepkisini TBMM Genel Kurulu’nda tepki gösterdi. Dinçer, kürsüye çıplak ayakla çıkarak, “Bu kürsüye çıplak ayakla çıkıyorum; çünkü ben kömürün karasına teslim edilen değil, alın teriyle yoğrulmuş, bereket fışkıran tertemiz topraklara basmak istiyorum. Siz doğayı ancak yeşilin dolar olduğu yerde hatırlarsınız,” ifadelerini kullandı.

Acil durum hattı çöktü: 13 milyon kişiye ‘aramayın’ çağrısı

ABD’de 13 milyon kişinin yaşadığı Pensilvanya genelinde 911 acil yardım hattı çöktü. Vatandaşlara, acil durumlar dışında bu hattı aramamaları çağrısı yapıldı.

CANLI | “Tarihî açıklamalar yapacak” denilmişti; Erdoğan’ın konuşması için gözler Kızılcahamam’da

CANLI | “Tarihî açıklamalar yapacak” denilmişti; Erdoğan’ın konuşması için gözler Kızılcahamam’da