Malatya’da Hastane Acil Servisinde Silahlı Kavga: 3 Yaralı

Malatya’da Hastane Acil Servisinde Silahlı Kavga: 3 Yaralı

Malatya’da, iki grubun hastane otoparkında başlayarak acil serviste devam eden silahlı kavgada 1 kişi ateşli silahla yaralanırken, 2 kişi ise darp sonucu yaralandı.

Olay, 01.30 sıralarında Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, akşam saatlerinde kent merkezinde çıkan tartışma sonrası hastane otoparkında karşı karşıya gelen iki grup burada kavgaya tutuştu. Acil serviste devam eden ve silahların da kullanıldığı kavgada 1 kişi ateşli silahla yaralanırken, 2 kişi ise darp sonucu yaralandı. Polis ekipleri olay yerine sevk edilirken yaralılar hastanede tedavi altına alındı.

Olayla ilgili başlatılan inceleme devam ediyor.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / HASAN ERYILMAZ – 3.Sayfa

Related Posts

Yapay zeka modellerinin, hizmet sektöründe cinsiyete dayalı taraflı yanıt verdiği tespit edildi

İngiltere’de yapılan araştırmada, yapay zeka destekli büyük dil modellerinin (LLM) sosyal hizmet sektöründe kadın ve erkeklerin ihtiyaçlarına taraflı yanıtlar verdiğini tespit etti.

MHRS’de ‘randevu öncesi aile hekimi sevki’ uygulamasına sendikadan tepki: Çalışanları angaryaya mahkûm edip hastayı mağdur edecek

MHRS’de ‘randevu öncesi aile hekimi sevki’ uygulamasına sendikadan tepki: Çalışanları angaryaya mahkûm edip hastayı mağdur edecek

Tiroidiniz alarm veriyor olabilir

Tiroid hormonlarının az ya da fazla çalışması vücuttaki birçok sistemi olumsuz etkiliyor. Çarpıntıya da yol açıyor kilo almaya da… Ülkemizde çok yaygın. Genellikle kadınlarda görülüyor. Ancak pek çok kişi yaşadığı şikayetlerin tiroid kaynaklı olduğunu bilmiyor.

TTB’den kenevir düzenlemesine ilişkin uyarı: Tıbbi kullanımlar dışında piyasaya açılmamalı!

TTB’den kenevir düzenlemesine ilişkin uyarı: Tıbbi kullanımlar dışında piyasaya açılmamalı!

Yağmur sonrası deniz enfeksiyonlarına dikkat!

Özellikle sağanak yağışların ardından denize girilmesinin, çeşitli sağlık risklerini de beraberinde getirdiğini belirten Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Emre Öztürk, “Yoğun yağışların ardından dere, kanalizasyon ya da yüzey suları denizle buluşur. Bu sular, çeşitli mikroorganizmalar, bakteriler ve hatta parazitlerle yüklü olabilir. Bu da, çocuklarda mide-bağırsak enfeksiyonlarından kulak iltihabına, cilt döküntülerinden göz enfeksiyonlarına kadar birçok sağlık sorununa yol açabilir” dedi.

Suyun olduğu her yerde bulunabiliyor! Hastalığına karşı klima bakımını ihmal etmeyin

Lejyoner hastalığının, özellikle yaz aylarında suyla çalışan sistemlerde rahatlıkla üreyebildiğine dikkat çeken Gastroenteroloji ve Dahiliye Uzmanı Prof. Dr. Aytaç Atamer, özellikle yaz aylarında klima kullanılan ortamlarda üreme ve yayılma ihtimali bulunan, Lejyoner hastalığına neden olan Legionella bakterisinin bulaşma yolları, belirtileri, risk grupları ve önlenme yöntemleri hakkında bilgi verdi.