Önce hastane çalışanını vurdu: Sonra canına kıydı

Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde Gergin Anlar!

Dün akşam saatlerinde Afyonkarahisar Devlet Hastanesi B Blok’ta yaşanan olay, büyük bir şok etkisi yarattı. Hastanenin kantininde çalışan Derya Kozan ile eski iş arkadaşı Mustafa Akbuğa arasında koridorda çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kanlı bir olaya dönüştü.

Mustafa Akbuğa, aniden çıkardığı tabancayla Derya Kozan’a peş peşe ateş etti. Kurşunların hedef aldığı Kozan, acı içinde yere düşerken, çevrede bulunanlar panik içinde kaçışmaya başladı.

Olayın şokunu üzerinden atamayan Mustafa Akbuğa, bu kez silahı kendi başına doğrultup tetiği çekti. Derya Kozan olay yerinde hayatını kaybederken, Akbuğa ağır yaralandı. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Akbuğa, maalesef bugün yaşamını yitirdi.

Olayın ardında gizli bir aşk ilişkisinin olduğu iddia edilirken, polis ekipleri soruşturmayı sürdürüyor. Toplumda derin bir üzüntü yaratan bu vahim olay, herkesi tedirgin etti.

Related Posts

Deniz Yavuzyılmaz müfettişlere seslendi: ‘Haydi bu yolsuzluğun gereğini yapın da görelim’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, “Ekrem İmamoğlu neden tutuklu? AK Parti döneminde İBB’de yapılan, SIKORSKY helikopteri yolsuzluğunu ortaya çıkardığı için!” başlıklı yeni bir paylaşım yaptı.

DEM Parti’den İBB’ye yapılan yeni operasyona tepki: Zamanlama siyasi saiklerle yürütüldüğünü gösteriyor

DEM Parti, İBB’ye yönelik bu sabah yapılan ikinci dalga operasyona ilişkin “İBB’ye yönelik başlatılan yeni gözaltı dalgası, gündeme getirilen iddiaların zamanlaması ve kapsamı bu operasyonun siyasi saiklerle yürütüldüğünü göstermektedir” açıklamasını yaptı.

Eskişehir’e bahar geldi

Eskişehir de güneşli havada vatandaşlar Porsuk Çayı’nda ve şehir merkezinde günün tadını çıkardı.

Rapçi Sefo’nun aile evinde yangın

Rap şarkıcısı Seyfullah ‘Sefo’ Sağır’ın Samsun’daki aile evinde yangın çıktı. Yaptığı paylaşımda Sefo, “Kısa sürede müdahale edildi ve söndürüldü Allah’a şükür. Ablam ve 2 kedimiz çok şükür iyi” dedi.

Ekvador’da 6,3 büyüklüğünde deprem

Güney Amerika ülkesi Ekvador’da 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Dolmabahçe Tüneli’nde kaza: Motosiklet sürücüsü iki araca çarpıp takla attı

İstanbul’da Dolmabahçe Tüneli’nde bir motosiklet sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek iki araca çarptı. Kazada ağır yaralanan motosikletli hastaneye kaldırıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir