Teröristbaşı’ndan silah bırakma çağrısı gelir mi? Altan Sancar Sözcü TV’de açıkladı

DEM Partili Milletvekilleri Öcalan ile Görüşme Yaptı

DEM Parti‘ye bağlı milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder ve Pervin Buldan, İmralı adasında bulunan terörist lider Öcalan ile gerçekleştirdikleri görüşmenin detayları yakında kamuoyu ile paylaşacaklar. Görüşme ile ilgili tüm bilgiler DEM Parti tarafından yapılacak resmi açıklamada detaylı bir şekilde aktarılacak.

Parti yetkililerine göre, muhabir Altan Sancar, Öcalan’la gerçekleştirilen görüşmenin ayrıntılarını Sözcü Televizyonu‘nda İpek Özbey‘in sunduğu Nokta Atışı programında izleyicilere aktardı.

Altan Sancar, görüşme detaylarını şu şekilde açıkladı: “Bu gece önemli gelişmeler yaşanacak. Çeşitli görüşmeler gerçekleştirildi ve belirli heyetlerin belirli yerlere seyahat edebileceği konuşulmakta. Yarın yapılacak açıklamanın öncesinde heyet görüşmelerinin sonuçları merakla bekleniyor.”

‘MHP Liderinin Çağrısına Uyumlu Açıklama Planlanıyor’

Parti kaynaklarına göre, MHP lideri Devlet Bahçeli‘nin yaptığı çağrıya uygun bir şekilde açıklama yapılacak ve PKK‘nın silah bırakması yönünde çağrıda bulunulacak. Bu gece farklı bölgelerde görüşmeler devam ediyor.

‘Silah Bırakma Çağrısı Yakında Yapılacak’

Yarın içinde silahların bırakılması ve silahlı çatışmanın sonlandırılması yönünde bir açıklama yapılması bekleniyor. Görüşmelerin hangi bölgelerde gerçekleşeceği henüz kesin değil ancak yapılan görüşmelerin bu çağrının yapılacağına işaret ettiği belirtiliyor.

Related Posts

Acil durum hattı çöktü: 13 milyon kişiye ‘aramayın’ çağrısı

ABD’de 13 milyon kişinin yaşadığı Pensilvanya genelinde 911 acil yardım hattı çöktü. Vatandaşlara, acil durumlar dışında bu hattı aramamaları çağrısı yapıldı.

CANLI | “Tarihî açıklamalar yapacak” denilmişti; Erdoğan’ın konuşması için gözler Kızılcahamam’da

CANLI | “Tarihî açıklamalar yapacak” denilmişti; Erdoğan’ın konuşması için gözler Kızılcahamam’da

Boykotla zora düşen Espressolab çöpçatanlığa mı başladı?

19 Mart operasyonlarının ardından CHP lideri Özel’in boykot çağrısı yaptığı markalar arasında bulunan ünlü kahve zinciri Espressolab flört uygulaması çıkardıklarını duyurdu.

Binanın çatısına çıkıp çocukları yangından kurtardı: Hademeden madalyalık kurtarma operasyonu

Paris’te bir okul hademesi olan Fousseynou Samba Cissé, işten çıktıktan sonra karşılaştığı yangında altı kişiyi kurtararak kahraman ilan edildi. Altıncı kata tırmanarak alevler içindeki daireden çocukları alan Cissé, kalabalığın gözleri önünde gerçekleştirdiği bu cesur hareketle Fransız hükümetinin takdirini kazandı.

Trump’tan büyük gaf! Ana dili İngilizce olan ülke liderine sordu: Böyle konuşmayı nereden öğrendiniz?

ABD Başkanı Donald Trump, 9 Haziran’da beş Afrika ülkesinin lideriyle Beyaz Saray’ın Devlet Yemek Salonu’nda bir araya geldi. Farklı dillerde konuşan katılımcılar, toplantıda çeviri için kulaklık kullandı. Ancak Liberya Devlet Başkanı Joseph Boakai konuştuğunda, Trump bir kulaklığa ihtiyaç duymadı çünkü Liberya’nın resmi dili İngilizce.

TİHEK Başkanlığına Fahrettin Altun atandı

TİHEK Başkanlığına Fahrettin Altun atandı